• side_banner

Hangzhou Xinfeng Magnetic Materials ble invitert til å besøke og forhandle med europeiske kjente bilprodusenter

For å ha en ytterligere forståelse av våre kunders behov, og forbedre servicekvaliteten, forbedre bedriftens image og effektivitet, konsolidere og utvide det internasjonale markedet, besøkte daglig leder for industriell drift og viseminister for internasjonal forretningsavdeling noen nøkkelkunder i Europa i 5 dager.Dette besøket er delt inn i to deler: fra 7. til 9. mai i Italia, og fra 10. til 11. mai i Tyskland.

Hovedinnholdet i dette besøket inkluderer: Først er å forstå salgs- og ettersalgssituasjonen til kunder etter å ha kjøpt produktene våre, og å konsultere kundenes meninger og forslag.Vi har innledende partnere i dette besøket, og deres meninger og forslag er svært viktige for vårt fremtidige kontinuerlige samarbeid.Forstå kravene til våre nye kunder for produktene i tide, slik at vi kan gjøre tilsvarende justeringer for å forbedre kvaliteten på tjenesten.Våre kunder kan øke følelsen av tillit og identitet til selskapet vårt gjennom denne ansikt-til-ansikt-kommunikasjonen, for å harmonisere følelsene til begge parter og konsolidere samarbeidsforholdet.

For det andre kan vi lage en profesjonell design av magnetiske kretser i henhold til kundens krav, målrettet mot å hjelpe kundene med å velge produktene våre bedre.I industrien for magnetiske materialer oppnår Xinfeng-magnet ikke bare høy kvalitetssikring av produktene våre, men hjelper også kundene med å designe en bedre magnetisk krets og bruke mindre kostnader for kundene for å oppnå ønsket effekt.Dette er hemmeligheten bak vår sanne utholdenhet i industrien for magnetiske materialer.Vi holder seminarer med våre kunder for å hjelpe dem med å ta bedre beslutninger i den tidlige designprosessen og løse deres problemer med våre faglige ferdigheter.

For det tredje, samle inn problemene, meningene og forslagene som reflekteres av kunder, oppsummer dataene for analyse og behandling, finn og oppsummer de viktigste og vanskelige problemene.Bedriften tar alltid kunden som sentrum, utfører diverse arbeid rundt kundenes etterspørsel.Forbedre tjenesten fra fullføringsproduktene, optimaliseringsmarkedsføringen, garanti etter-salg service og så videre, for å etablere ytterligere Xinfeng magnetisk materiale merkevare bedriftsbilde.

Å besøke kunder er svært viktig for salget.Daglig leders besøk til europeiske kunder er et symbol på og høydepunktet av selskapets mange innsats for å møte kundenes behov, forbedre servicekvaliteten og forbedre merkevarebildet til Xinfeng.Selv om den makroøkonomiske situasjonen er i den nye normalen, noe som gir stort press på utviklingen av bedrifter.Vi tror at det definitivt vil bidra til å utvide det internasjonale markedet, så lenge vi lager gode produkter og samvittighetsfullt gjør det grunnleggende arbeidet som markedsdynamikk, informasjonsforståelse og kundebehov.


Innleggstid: 23. september 2019